Jeroen: Gitarist

Jeroen is de nieuwste aanwinst binnen The 60's Revolution Liveshow als gitarist. Met een muzikale carrière die alles omvat, van metal tot jazz en alles daartussenin, weet Jeroen zijn veelzijdigheid te tonen. Zijn liefde voor sferische geluiden, groovende riffs en scheurende solo's maken hem een waardevolle aanvulling op de band.

Net als de andere muzikanten binnen The 60's Revolution Liveshow heeft Jeroen een lange weg afgelegd in het muziekwereldje. Hij werkte samen met verschillende artiesten en bands, waardoor hij zijn vaardigheden heeft kunnen aanscherpen en zijn eigen geluid heeft kunnen ontwikkelen. Jeroen's talent en passie voor muziek bleef groeien en nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, waarbij hij het podium betreedt met deze geweldige band.


Met zijn unieke stijl en muzikale visie voegt Jeroen een frisse dynamiek toe aan The 60's Revolution Liveshow. Zijn enthousiasme en energie zijn voelbaar, en hij kan niet wachten om het publiek mee te nemen op een muzikale reis terug naar de geweldige jaren '60. Kortom, Jeroen is klaar om samen met de bandleden van The 60's Revolution Liveshow de planken te betreden en een onvergetelijke ervaring te creëren voor muziekliefhebbers van alle generaties.

Jeoen, gitaar Fotocredits Martijn Fincke
Jeoen, gitaar Fotocredits Martijn Fincke